The mauler

the mauler

Bägge fajters var blodiga redan i den andra ronden men där tog ”The Mauler” verkligen över kommandot. Även den tredje ronden gick till Alex som hade flera fina attacker och det var ett smärre under att Teixeira inte förlorade redan där. – Glover är en av de tuffaste killarna i världen. Men jag kände mig. Presskonferenserna mellan Floyd Mayweather, 40, och Conor McGregor, 28, skapar rubriker världen över. Daniel Cormiers tilltänkte motståndare, Volkan Oezdemir, riskerar fängelse.

The mauler - knns som

Speciellt den senaste vinsten, i Stockholm över Glover Teixeira, var imponerande. Och om även B-provet visar sig vara positivt vill The Mauler inte se Jones komma tillbaka ännu en gång. Han kommer med sparkarna, armbågarna och överraskningarna. Sidan redigerades senast den 1 augusti kl. Du är inte en mästare eftersom du inte vinner titelmatcher", skriver Jones. Jag väntar, säger Alexander Gustafsson som inte tror att schweizaren Volkan Oezdemir går före honom i turordningen om att få möta Jon Jones.

The mauler Video

Alexander "The Mauler" Gustafsson KNOCKOUT GLOVER!!!!! the mauler Hälften har automatisk att sluta: Som också uppmanade Jones att sluta utmana före detta gamla mästare. Jag kan bara vänta och hoppas på ett telefonsamtal. På UFC on Fox: Joakim berg tanja määttä efter huvudskadan - Förre tränaren sågar Manchester United -

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *