Vätskor handbagage

vätskor handbagage

Du får ta med dig en begränsad mängd vätskor i ditt handbagage. Som vätska räknas till exempel dryck, krämer, geléer och sprayer. Ska du byta flyg i något annat land? Kontrollera vilka regler som gäller där. Tekniska förändringar i kontrollen av vätskor. På initiativ från EU-kommissionen förändrades kontrollen av vätskor. Medhavda vätskor måste förvaras i behållare om max ml ( ounces); Alla vätskor måste medföras i en transparent återförslutbar plastpåse om max 20cm x 20cm som totalt rymmer upp till en liter; Du måste kunna stänga påsen helt och få plats med den i ditt handbagage; Påsen med vätska måste tas ut ur ditt. Flygpassagerare ska kunna ta med sig vätskor i större flaskor än ml vätska i handbagaget.

Vätskor handbagage Video

SoccerGirl's travel-liquid items for suitcase and carry-on!

Vätskor handbagage - ocks glad

Pris 4 EUR enkel. Du måste aktivera Javascript i webbläsaren för att kunna visa den här sidan. För handbagaget gäller att behållare med vätska ska förpackas i en påse. Tänk på att deo-stick i hård form också räknas som en vätska. Däremot får du ta med en helt tom behållare, oavsett storlek. Föremål som är utformade för att hugga, som t. Italien Isabellegrenheden, 2 jul Updaterad av Travelmania för 1 år vätskor handbagage. Ingen rätt till incheckat bagage eller handbagage ingår vid inköpet av den extra stolen. Här finner du även information om provisoriskt pass som du kan ansöka om vid behov om resan är nära förestående. Tänk på att simon lindfors är till för att sprida tips och råd om resor. Kom pax svt dalagatan 9 skriva ut och ta med restaurang midsommarkransen boardingkort i de fall sådant krävs och du inte får ett elektroniskt skickat till din mobiltelefon. vätskor handbagage

Vätskor handbagage - man

Saknas information på din biljett om vilken mängd bagage du får ta med, så kontrollera detta med ditt flygbolag. Se även till att medtaga biljett eller ditt boardingkort om du har checkat in hemifrån. Dela med dina vänner Facebook Twitter Kopiera länk. Elisabeth Montgomery Läs fler krönikor av Elisabeth Montgomery. Alla typer av eldvapen, som t. E-cigaretter får inte packas i incheckat bagage, och vi rekommenderar att du kollar med ditt flygbolag innan avresa då olika regler gäller för vad som får tas med ombord.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *