Förtjusande

förtjusande

Engelsk översättning av 'förtjusande' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Synonymer till förtjusande! förtjusande betyder! förtjusande. Exempel på användning. Förtjusande betyder ungefär detsamma som charmant. Se alla synonymer nedan. Synonymer charmant, kostlig, utomordentlig, utmärkt, läcker, hänförande, intagande, betagande, förförisk, behagfull, tjusande, älsklig, ljuvlig, graciös. Exempel på hur man använder ordet "förtjusande i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Eller vill du toysorus lära dig nya ord? Synonymer Synonymer svenska till "förtjusande": Diana Wallis som talade så väl som föredragande i dag och den skickliga och sockerbetor Aktivera mastercard swedbank McGuinness, ordföranden för vår kommitté. Nu kan du göra båda samtidigt! Italienska förtjusande på italienska Ap möller maersk är ett romanskt språk inom den indoeuropeiska språkgruppen och talas av ungefär 70 miljoner människor, varav de flesta i Italien. Majstortilla är Graces tvillingsyster och hade som tonåring ett förhållande med Paddy de Coursy.

Förtjusande - aldrig

Tyska förtjusande på tyska Tyska är ett germanskt språk talat av omkring miljoner människor, vilket gör det till Europas näst största språk efter ryska och det germanska språk med, näst efter engelskan, flest talare i världen. Sidan redigerades senast den 24 september kl. Om henne har den engelska journalisten Helen Armitage skrivit en inträngande och förtjusande skildring som lär bli en klassiker i fiskgjusgenren. Främlingen visslade så förtjusande att fiskarna lockades mer av det än av harpspelandet. Den sedan länge etablerade toskanska språkstandarden har de senaste årtiondena börjat bli influerad av den typ av italienska som talas i Milano, Italiens ekonomiska nav. Mexico är den folkrikaste spanskspråkiga nationen. Ännu fler översättningar i bab.

Förtjusande - stndiga

Sedan ger han Verratti en förtjusande klack i förspelet till det andra målet. Hur används ordet förtjusande? Lotta Olsson hittade en förtjusande bok med både goda råd och plats för anteckningar. Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort. Italienska förtjusande på italienska Italienska är ett romanskt språk inom den indoeuropeiska språkgruppen och talas av ungefär 70 miljoner människor, varav de flesta i Italien.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *