Frågesport sport

frågesport sport

Här finns en frågesport med 15 st frågor i ämnet Sport. Vi bjuder på över timmar direktsänd sport varje vecka i programmet Sportextra och i våra webbsändningar. Sportquiz innehåller frågor och svar om sport och fritid. Frågor om fritid, spel, sportgrenar, idrottare, sportevenemang och individuella sportprestationer.

Frågesport sport - vill investera

Vad kallas ett program till en smart-telefon? Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Hur många miljoner personer bor det i Sverige? Vad heter världens största fotbolls-turnering för barn och ungdomar? I vilken sport är svensken Malin Baryard stor inom? Vilken av följande fotbollsklubbar är en av de tre klubbar som har varit delaktiga i grundandet av både Football League och Premier League? Vilken maträtt från Mexico äter vi ofta i Sverige?

Frågesport sport Video

frågesport Du behöver uppgradera ditt konto Gaysex har ett gratiskonto. Vad heter Sveriges konung i förnamn? Tennisspelaren Novak Djokovic genomförde en imponerande indexnasdaq:omxs30 år och slutade som nummer ett på världsrankingen. Meddela mig om nya inlägg via e-post. Tennisspelaren Novak Djokovic hade en helt suverän säsong år Du använder en gammal version av DN-appen. frågesport sport

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *