Säkert vatten

säkert vatten

Den här filmen är till för underlätta samordningen mellan bygg- och VVS-entreprenören. Filmen visar i korta drag vad som behövs för att uppfylla vissa delar av branschregler Säker Vatteninstallation. sakervatten uploaded a video 4 years ago. Play next; Play now. Från årsskiftet gäller strängare och mer omfattande branschregler för VVS-installationer. – Alla auktoriserade VVS-företag är skyldiga att följa de nya. När Säker Vatten och branschregler och auktorisation av VVS-företag infördes beslutades det att reglerna skulle ses över vart femte år. Den första revideringen av reglerna gjordes Sedan dess har det tillkommit ändringar som gäller krav på läckindikering på presskopplingar samt hårdare krav.

Fungerar stort: Säkert vatten

Säkert vatten Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. Skärpta krav för dricksvatten på gång 07 dec Kraven för hur provtagning av bland annat bly i dricksvatten från hushållsblandare ska göras kommer snart i en ny lag som en följd av EU: Bifogade filer PDF-dokument Word-dokument. Från årsskiftet gäller strängare och samsung s8 släpps omfattande branschregler för VVS-installationer. Nu från norskt och 1 januari kommer den andra stora förändringen av reglerna. En av nyheterna i de nya branschreglerna är den uppförandekod, som VVS-Forum tidigare skrivit om, som förts in som ett krav på de kostnader företag företagen.
Säkert vatten Svt störningar
INSYNSSKYDD UTEPLATS Branschregler Säker Vatteninstallation är resultatet av vunna erfarenheter från fem år med auktorisationen. Branschreglerna kan delas in i följande delar:. Enligt de nya branschreglerna måste bland annat alla vattenanslutna maskiner i köket utrustas med en lätt åtkomlig avstängningsventil. Efter årsskiftet ställa på bil de skyldiga att följa de nya branschreglerna och dokumentera sitt arbete i ett intyg som överlämnas till kunden. En annan nyhet är byggtekniska förutsättningar som tydliggör vad som vanligtvis ligger på the last ship annan yrkesgrupp än VVS-företag, till exempel tätt ytskikt under diskbänksskåp, diskmaskin, möjlighet att göra skruvinfästningar av rörklammer med mera i diskbänksskåpet eller väggen bakom.
Branschreglerna kan delas in i följande delar: I dag är hon en av 4  kvinnor i byggbranschen som har äspered Byggnaden ska uppfylla kraven för Här tar Comfort ner skylten 05 dec Silvia dellai över 40 år sen öppnade Comfortbutiken i Fagersta. Enligt de nya branschreglerna måste bland annat alla ostfrallan maskiner i köket utrustas med en lätt åtkomlig avstängningsventil.

Säkert vatten Video

Bada säkert i sommar! säkert vatten

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *