Samariterhemmet uppsala

samariterhemmet uppsala

Läs allt om Samariterhemmets vårdcentral, Uppsala i Uppsala, Uppsala län på ialms.info Mottagningen ligger på Dragarbrunnsgatan 70 20 Uppsala. Du behöver ingen remiss. Verksamheten är ett komplement till primärvården och du kan även kontakta din vårdcentral. Mottagningen finns på Samariterhemmet i Uppsala men tillhör Akademiska sjukhuset. Här arbetar vi i team bestående av bröstkirurger, specialistutbildade sjuksköterskor inom kirurgi samt sekreterare. Samariterhemmets vårdcentral är en av landstingets vårdcentraler. Vi vänder oss till alla boende i centrala Uppsala med omnejd, vid alla typer av sjukdomar. På vårdcentralen finns barnmorska sjukgymnast barnavårdcentral dietist kurator psykolog mm.‎Barnmorska · ‎Distriktssköterska · ‎Distriktsläkare · ‎Sjukgymnast, fysioterapeut.

Samariterhemmet uppsala - Flgger

Läs mer om Vården. Här kan du skicka en förfrågan om att förnya recept eller hjälpmedel som du fått utskrivna på vårdcentralen, dock inte beroendeframkallande preparat. Här finns vår duktiga och kompetenta personal på plats för att ta emot kvinnor för mammografisk hälsokontroll eller patienter med remiss för mammografi. Andel positiva svar om tillgänglighet från patienter som besökt en primärvårdsmottagning. Mån-fre 09—11 Till sköterska Växeltelefon: Till sjukgymnast kan du boka nybesök eller återbesök. Synpunkter på mottagningens information? Tillsammans med Plackers hjälper vi dig att hitta motivationen till att börja och berättar vad som händer om samariterhemmet uppsala struntar i den. Tv, radio och gratis raybased börsnotering internet  finns på alla rum. Nicotinell nikotin är ett receptfritt claire aho som används för rökavvänjning. Vi förnyar inte receptfria läkemedel för korttidsbruk. Positiv upplevelse av känslomässigt stöd bland patienter som besökt en primärvårdsmottagning Andel positiva svar om personalens förmåga till känslomässigt stöd från patienter kvartalsvis besökt en primärvårdsmottagning. Lista dig hos oss Det finns flera olika sätt att lista sig på en vårdcentral.

Samariterhemmet uppsala - ser

Resultatet är en sammanvägning av svar i Nationell Patientenkät. Kontakta receptionen via e-post Duvan samariterhemmet. Ansvarig Aleris Röntgen Samariterhemmet. Använd inte Zoviduo® i ögat, på insidan av munnen eller på könsorganen. Här finns vår duktiga och kompetenta personal på plats för att ta emot kvinnor för mammografisk hälsokontroll eller patienter med remiss för mammografi. Synpunkter på mottagningens information? samariterhemmet uppsala

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *